Oplev det utrolige Principality Stadium med mig
Hjem » Oplev det utrolige Principality Stadium med mig

Oplev det utrolige Principality Stadium med mig


Udgivet

i

af

Velkommen til Principality Stadium, en utrolig sportsarena og et ikonisk landemærke i Wales. Oplev det utrolige Principality Stadium med mig på en rundvisning i denne store sportsarena. Tag på en guidet tur og gå på græsset, se omklædningsrummene og løft en pokal. Stadionet er hjemmebane for det walisiske rugbylandshold og afholder også musikkoncerter og andre store begivenheder. Du kan også købe billetter til rugby- eller fodboldkampe og opleve nogle af verdens største musiknavne optræde. Rundvisninger varer cirka 60-75 minutter, og der er også mulighed for mini-ture under forberedelserne til kampe og begivenheder. Stadionet ligger i gåafstand fra det centrale Cardiff, og der er parkeringsmuligheder i byens centrum. Rundturen arrangeres dagligt undtagen juledagen, 2. juledag og nytårsdag, og der er rabat for studerende, børn og seniorer. Børn under fem år har gratis adgang. Besøg stadionets officielle hjemmeside for mere information om kommende begivenheder og billetpriser.

Nøglepunkter

  • Oplev det utrolige Principality Stadium på en guidet tur
  • Gå på græsset, se omklædningsrummene og løft en pokal
  • Stadionet er hjemmebane for det walisiske rugbylandshold
  • Køb billetter til rugby- eller fodboldkampe
  • Oplev musikkoncerter med verdens største musiknavne
  • Rundturen varer 60-75 minutter
  • Parkeringsmuligheder i byens centrum
  • Rabat for studerende, børn og seniorer
  • Børn under fem år har gratis adgang
  • Besøg den officielle hjemmeside for mere information

Historien bag Principality Stadium

Principality Stadium, også kendt som Wales’ nationale stadion, har en rig historie og er en af de mest ikoniske lokaliteter i Cardiff. Stadionet blev oprindeligt bygget i 1999 og blev hurtigt anerkendt som et af verdens førende sportskomplekser. Det er hjemmebane for det walisiske rugbylandshold og har også været vært for adskillige store internationale begivenheder, herunder Six Nations Rugby-turneringen og Rugby World Cup i 1999.

En af de bemærkelsesværdige træk ved Principality Stadium er dets unikke tag, der kan åbnes og lukkes på få minutter. Dette tillader, at stadionet kan tilpasses til forskellige arrangementer og vejrmæssige forhold. Det har også været vært for en bred vifte af musikbegivenheder med nogle af verdens største kunstnere og bands, herunder koncerter af Beyoncé, Ed Sheeran og Coldplay.

Hvis du besøger Principality Stadium på en rundvisning, får du muligheden for at udforske stadionet fra en unik vinkel. Du kan gå på græsset, hvor nogle af de største rugby- og fodboldstjerner har spillet, og du kan også se omklædningsrummene og løfte en af de eftertragtede trofæer. Rundturen varer typisk omkring 60-75 minutter og arrangeres dagligt undtagen juledag, 2. juledag og nytårsdag. Der er også mulighed for mini-ture, hvor du kan opleve stemningen på stadionet under forberedelserne til kampe og begivenheder.

Principality Stadium er bekvemt beliggende i gåafstand fra det centrale Cardiff, og der er rigelige parkeringsmuligheder i byens centrum. Derudover tilbyder stadionet rabat til studerende, børn og seniorer. Børn under fem år har gratis adgang. Hvis du vil vide mere om kommende begivenheder og billetpriser, kan du besøge stadionets officielle hjemmeside.

Sportsbegivenheder på Principality Stadium

Principality Stadium er ikke kun et fantastisk rugby stadion, det fungerer også som en imponerende sportsarena for en række forskellige begivenheder. Som hjemmebane for det walisiske rugbylandshold er stadionet vært for spændende kampe, hvor du kan opleve den intense atmosfære og støtte dit favorithold. Udover rugby er Principality Stadium også vært for fodboldkampe, hvor nogle af de bedste hold i verden kæmper om sejren. Du kan forvente action, drama og uforglemmelige øjeblikke på denne storarena i Wales.

Stadionet byder også på andre sportsbegivenheder som boksekampe, motorsportskonkurrencer og internationale atletikmesterskaber. Uanset hvilken sport du er interesseret i, vil du finde noget at spændes af på Principality Stadium.

For at give dig en fuldendt oplevelse af sportsbegivenhederne arrangeres rundvisninger, der giver dig mulighed for at udforske stadionet på nærmeste hold. Du kan gå på græsset, studere omklædningsrummene og føle stemningen ved at være et af publikum på denne ikoniske sportsarena. Det er en chance for at se bag kulisserne og få en forståelse af, hvad der kræves for at afvikle store sportsbegivenheder på denne skala.

Det er altid en god idé at tjekke stadionets officielle hjemmeside for at få de seneste opdateringer om kommende sportsbegivenheder og billetpriser. Uanset hvilken sport du er passioneret for, vil du helt sikkert finde en begivenhed, der vil give dig en uforglemmelig oplevelse på Principality Stadium i Cardiff.

Koncerter og underholdning på Principality Stadium

Udover sportsbegivenheder er Principality Stadium også vært for nogle af de største musiknavne og underholdningsbegivenheder. Som en af de mest ikoniske koncertarenaer i Storbritannien tiltrækker stadionet tusindvis af fans hvert år for at opleve utrolige liveoptrædener.

Principality Stadium har en imponerende kapacitet, der kan rumme op til 74.500 tilskuere til koncerter og andre underholdningsbegivenheder. Denne fantastiske arena har været vært for koncerter af verdensberømte kunstnere som Beyoncé, Ed Sheeran, Coldplay og mange flere. Uanset din musiksmag er der altid en spændende koncert at se på Principality Stadium.

For at give dig en sjov og mindeværdig oplevelse er stadionet udstyret med state-of-the-art lyd- og lysudstyr, der sikrer en fantastisk lydkvalitet og en spektakulær visuel præsentation. Uanset hvor du sidder, er du sikker på at blive overvældet af den fantastiske atmosfære og den energi, som kun en livekoncert kan skabe.

Rundvisninger på Principality Stadium

Du kan nu udforske Principality Stadium helt tæt på ved at deltage i en guidet rundvisning, der tager dig bag kulisserne og giver dig et indblik i stadionets mange facetter. Oplev stadionet som aldrig før, når du går på græsset, ser omklædningsrummene og løfter en pokal. Rundturen varer cirka 60-75 minutter og giver dig mulighed for at se nogle af de mest ikoniske steder på stadionet. Fra de imponerende tribuner til de hemmelige områder, der normalt er forbeholdt atleter og hold.

Mens du udforsker stadionet, vil en kyndig guide præsentere dig for historien og betydningen af Principality Stadium som det walisiske rugbylandsholds hjemmebane og en international sportsarena. Du vil også blive informeret om de mange musikkoncerter og andre store begivenheder, der afholdes på stadionet, hvilket gør det til en sand hotspot for underholdning i Cardiff.

Rundturene arrangeres dagligt undtagen juledagen, 2. juledag og nytårsdag. Der er også specielle mini-ture tilgængelige under forberedelserne til rugby- og fodboldkampe samt musikbegivenheder. Disse mini-ture giver dig en enestående mulighed for at opleve spændingen og hektiske atmosfære, når stadionet forbereder sig på store begivenheder.

Kom og oplev det imponerende Principality Stadium på en rundvisning, der vil efterlade dig med minder for livet. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at udforske en af Wales’ mest ikoniske sportsarenaer.

RundvisningstiderBilletpriser
10:00Voksen: 100 DKK
12:00Studerende: 80 DKK
14:00Børn (6-16 år): 50 DKK
16:00Seniorer (over 65): 80 DKK

Praktiske oplysninger om rundvisningerne:

  • Rundturen varer cirka 60-75 minutter.
  • Mini-ture tilgængelige under forberedelserne til kampe og begivenheder.
  • Stadionet ligger i gåafstand fra det centrale Cardiff.
  • Parkeringsmuligheder er tilgængelige i byens centrum.
  • Studerende, børn og seniorer får rabat på rundturen.
  • Børn under fem år har gratis adgang.
  • Besøg stadionets officielle hjemmeside for mere information om kommende begivenheder og billetpriser.

Faciliteter og oplevelser på rundvisningen

Under rundvisningen vil du få mulighed for at udforske Principality Stadiums fascinerende faciliteter og endda gå på græsset, præcis som dine helte gør. Stadionet byder på en unik oplevelse, hvor du kan få indblik i, hvad der foregår bag kulisserne på en af verdens mest ikoniske sportsarenaer.

En af højdepunkterne på rundvisningen er besøget i omklædningsrummene, hvor du kan se de pladser, hvor de walisiske rugby- og fodboldlegender forbereder sig før kampene. Forestil dig at stå i de samme rum, hvor nationens største atleter har trukket i spilletøjet, og mærk historiens sus, der stadig hænger i luften.

Mens du udforsker stadionet, vil du også få mulighed for at se nogle af de berømte trofæer, der er blevet vundet på Principality Stadium. Efter at have besøgt museet og set trofæerne kan du virkelig forstå, hvor stor betydning dette stadion har for både sport og nationen Wales som helhed.

Mød dine helte og oplev atmosfæren

En anden unik oplevelse, som rundvisningen tilbyder, er muligheden for at gå på græsset. Dette er en chance for at stå på samme spilleoverflade, som mange legendariske spillere har trådt på. Forestil dig at se stadionet fra spillernes perspektiv og mærke atmosfæren på en gameday.

Du vil også blive guidet rundt i publikumsområdet, hvor du kan opleve, hvordan stadionet ser ud fra forskellige perspektiver. Tag en tur op i de høje sæder og nyd udsigten over den imponerende arena. Det er virkelig en oplevelse, som enhver sports- og musikentusiast vil værdsætte.

BillettypePris
Voksen100 kr.
Studerende75 kr.
Børn (5-12 år)50 kr.
Seniorer (over 65 år)75 kr.

Venligst bemærk, at priser kan variere afhængigt af sæsonen og eventuel rabat. Vær opmærksom på at tjekke stadionets officielle hjemmeside for de seneste billetpriser og tilgængelighed.

Beliggenhed og parkering

Principality Stadium ligger i gåafstand fra det centrale Cardiff og tilbyder forskellige parkeringsmuligheder i byens centrum. Det er bekvemt placeret, hvilket gør det nemt for besøgende at komme til stadionet og nyde den fantastiske atmosfære. Hvis du foretrækker at køre, er der flere parkeringspladser tilgængelige i nærheden, der giver dig nem adgang til stadionet. Du kan finde parkering i byens centrum, der er inden for kort gåafstand fra stadionet, så du ikke behøver at bekymre dig om transport.

Forbes Field og Kingsway NCP-parkeringspladser er populære valg for besøgende til Principality Stadium. Disse parkeringspladser tilbyder sikre og bekvemme faciliteter til rimelige priser. Der er også parkeringsmuligheder på gaden rundt omkring stadionet, men det anbefales at ankomme i god tid for at sikre dig en parkeringsplads.

Parkeringsmuligheder i byens centrum

ParkeringspladsAdressePrisGåafstand til stadionet
Forbes FieldUnit A2, Tudor Street, Cardiff CF11 6AZ£10 pr. dag5 minutter
Kingsway NCPKingsway, Greyfriars Rd, Cardiff CF10 3FN£5 pr. time / £25 pr. dag10 minutter

Ved ankomst til parkeringspladsen skal du følge skiltene, der fører dig til stadionet, hvorfra du nemt kan gå til indgangen. Det er altid en god idé at ankomme i god tid for at undgå stress og sikre, at du har tid nok til at nyde alle faciliteterne på stadionet.

Principality Stadiums beliggenhed og parkeringsmuligheder gør det til en ideel destination for sportsfans, koncertelskere og alle, der ønsker at opleve den spænding, der kun kan findes på denne fantastiske arena.

Åbningstider og billetpriser

Rundturen på Principality Stadium er tilgængelig dagligt, undtagen på udvalgte helligdage, og tilbyder forskellige rabatter for studerende, børn og seniorer. Du kan opleve stadionets fascinerende faciliteter og få en unik indblik i dets historie og betydning som hjemmebane for det walisiske rugbylandshold og værtssted for store musikbegivenheder.

For at deltage i rundvisningen skal du købe billetter, som kan købes online på stadionets officielle hjemmeside eller i billetsalget på stedet. Priserne varierer afhængigt af alder og rabatter. Børn under fem år har gratis adgang. Her er en oversigt over priserne:

BillettypePris
Voksen100 kr.
Studerende80 kr.
Børn (5-12 år)50 kr.
Seniorer (60+)80 kr.

Den guidede tur varer cirka 60-75 minutter og giver dig mulighed for at udforske stadionets ikoniske faciliteter, herunder omklædningsrummene og græsset, hvor dine favoritatleter har kæmpet. Du vil også få en chance for at løfte en pokal og se nogle af de berømte trofæer.

Glem ikke at tjekke stadionets officielle hjemmeside for opdaterede oplysninger om kommende begivenheder og eventuelle ændringer i åbningstider og billetpriser. Så planlæg dit besøg nu og få en uforglemmelig oplevelse på Principality Stadium!

Planlægning af dit besøg

Hvis du planlægger at besøge Principality Stadium, er der nogle praktiske oplysninger, der kan hjælpe dig med at gøre dit besøg så glat som muligt. Stadionet ligger i gåafstand fra det centrale Cardiff, så det er nemt at komme dertil til fods. Der er dog også parkeringsmuligheder i byens centrum, hvis du foretrækker at køre.

For at få den fulde oplevelse af Principality Stadium anbefales det at deltage i en rundvisning. Disse rundture varer normalt cirka 60-75 minutter og giver dig mulighed for at udforske stadionet, gå på græsset og se omklædningsrummene. Du kan også løfte en pokal og få et indblik i den fantastiske atmosfære på stadionet. Der er også mulighed for mini-ture under forberedelserne til kampe og begivenheder.

Når det kommer til billetter, kan du købe billetter til rugby- eller fodboldkampe samt musikkoncerter direkte på stadionets officielle hjemmeside. Der er også rabatter tilgængelige for studerende, børn og seniorer, så det er værd at tjekke. Børn under fem år har gratis adgang, hvilket er fantastisk for familier, der ønsker at opleve den spænding, som Principality Stadium har at byde på.

På stadionets officielle hjemmeside kan du også finde mere information om kommende begivenheder og billetpriser. Så uanset om du er en sportsentusiast, musikelsker eller bare nysgerrig efter at udforske denne ikoniske sportsarena, vil et besøg på Principality Stadium være en oplevelse, du aldrig vil glemme.

BesøgsoplysningerÅbningstiderBilletpriser
Adresse:Westgate St, Cardiff CF10 1NS, WalesVariabelt afhængigt af begivenhed
Rundvisninger:Dagligt (undtagen juledagen, 2. juledag og nytårsdag)Studerende: Rabat tilgængelig
Parkeringsmuligheder:I byens centrumBørn: Rabat tilgængelig
Officiel hjemmeside:www.principalitystadium.walesSeniorer: Rabat tilgængelig

### Rabatter og specialtilbud

Der er særlige rabatter og tilbud tilgængelige for studerende, børn og seniorer, der ønsker at deltage i rundture på Principality Stadium. Med disse fantastiske tilbud kan du opleve stadionets fascinerende faciliteter og blive en del af dens rige historie til en reduceret pris.

For studerende er der særlige rabatter, der giver dig mulighed for at udforske stadionet og få en indgående forståelse af dets betydning som nationalstadion. Det er en fantastisk mulighed for at lære mere om sportens og musikkens historie i Wales.

Børn vil også have glæde af nedsatte priser på rundture på Principality Stadium. Det er en sjov og lærerig oplevelse for dem at se bag kulisserne og opdage, hvor deres idoler træner og spiller kampe. Det er en unik mulighed for at inspirere fremtidige atleter og musikere.

Seniorer kan også drage fordel af de rabatter, der tilbydes. Det er en perfekt mulighed for dem at genopleve deres tidligere sports- og musikoplevelser eller skabe nye minder med deres familie og venner. Der er altid noget spændende at opdage og opleve på Principality Stadium.

Glem ikke at besøge stadionets officielle hjemmeside for at få mere information om kommende begivenheder og billetpriser. Så tag del i en rundtur på Principality Stadium og oplev den magi, atmosfære og historie, som denne ikoniske sportsarena har at tilbyde.

Information om Principality Stadium

Principality Stadium er mere end bare et stadion – det er et nationalstadion, en sportsarena og et symbol på stolthed for Cardiff og Wales. Bliv en del af denne fantastiske oplevelse ved at deltage i en rundvisning på dette ikoniske sted. Som en af de mest betydningsfulde sportssites i hele Wales, er Principality Stadium hjemmebane for det walisiske rugbylandshold og har været vært for utallige store sportsbegivenheder.

På rundturen får du mulighed for at gå på græsset på selve stadionet, udforske locker rooms og løfte en ægte pokal. Det er en unik chance for at opleve, hvor dine favorit atleter træner og konkurrerer. Rundturen varer typisk ca. 60-75 minutter, og under forberedelserne til kampe og begivenheder er der også mulighed for at deltage i mini-ture, hvor du kan få indblik i det hektiske bag-scenen. Uanset hvilken tur du vælger, vil du få en bred vifte af fascinerende oplysninger om stadionets historie og betydning for Cardiff og Wales.

Placeret i hjertet af Cardiff, kan du nemt nå Principality Stadium til fods fra byens centrum. Der er også parkeringsmuligheder i nærheden for dem, der foretrækker at køre. Rundturen arrangeres dagligt, undtagen juledagen, 2. juledag og nytårsdag. Du kan købe dine billetter online og tjekke de gældende priser og kommende begivenheder på stadionets officielle hjemmeside.

Principality Stadium er også et sted, der er tilgængeligt for alle. Der er specielle rabatter for studerende, børn og seniorer, og børn under fem år har gratis adgang til rundturen. Så uanset om du er en sportentusiast, en musikelsker eller bare nysgerrig efter at lære mere om historien og kulturen i Wales, vil en rundvisning på Principality Stadium være en uforglemmelig oplevelse.


Seneste guides: